Ocinko

Dobrý večer !

Dúfam, že sa aj vám darí tak ako mne ! Každý deň priberám nejaký ten gram, každú chvíľu sa niečo v mojom živote zlepší. Podľa maminky a ocinka už dýcham naozaj veľmi pekne, a aj pani doktorka dnes bola taká rada, že mi dovolila zbaviť sa ďalších káblikov. Tie som mal pripnuté na hrudníku a monitorovali asi činnosť môjho malého, za to výkonného srdiečka.

Vedeli ste, že bije rýchlosťou až 140 úderov za minútu ? Niekedy aj viac, napríklad keď sa rozčúlim alebo nedostanem môj pravidelný prísun mliečka. Nič iné totižto momentálne nepapám/nepijem a nič iné mi ano naozaj netreba.

Mamička a ocinko ma boli dnes opäť pozrieť, a to dokonca 2x. Obidvakrát som samozrejme papal priamo od maminky, nie síce celú dávku – zbytok som dopil z fľašky. Je to predsa len menej namáhavé, kým si zvyknem, veď viete. No a druhý krát ma z fľašky dokrmoval ocinko. Veľmi sa snažil, ale mamičke to ide asi lepšie alebo už som bol unavený a moc som papať nechcel. Ja totižto naozaj stále len spinkám alebo papkám. Tak keď som už vypil čo sa dalo, tak sme si spolu s ocinkom odpočinuli.

Musím prezradiť, že keď on ide večer spať, dlho mu to netrvá a spí ako zabitý, a tak som to spravil dnes aj ja na ňom. Odgrgnúť, odprdnúť a už som si aj ja pekne sníval ležiac na ockovom hrudníku. Hovoril, že to bol pre neho naozaj veľký zážitok (veď aj pre mňa) a tak sme takto ostali zakliesnení dobrú pol hodinku. Mama sa na nás pozerala a urobila niekoľko fotografií. Škoda, že ich ešte nemôžete vidieť, ocko stále vymýšľa ako ich dať na ten internet.

To bolo z dnešného dňa asi všetko podstatné, ak som aj na niečo zabudol tak to sem napíšem nabudúce.

Teším sa na zajtra, mali by mi spraviť nejaké posledné odbery, v utorok posledné kontroly a hurá domov ! Ja sa cítim už úplne zdravý a vraj ma doma čaká nejaký vianočný stromček či čo tak som zvedavý :)

Dobrú nôcku

Váš Šimonko !