Rastiem, papám, prosperujem !

Ahojte všetci !

Na úvod, prepáčte mi hneď dve veci naraz… A to, že som sem už dlhšie nič nenapísal, a aj ten nadpis. Znie tak veľmi “komunisticky” (tato povedal, ja neviem čo to znamená).

Už z toho nadpisu je jasné, že som v poriadku, zdravý a šťastný medzi svojimi najbližšími. Konečne mám chuť sem opäť napísať. A je aj o čom ! Veď za tie 2 mesiace sa udialo tóóóľko nových vecí, že som už na niektoré dokonca aj zabudol :) Tak mi prosím prepáčte, keď tu nebude všetko. Ale určite sa ma môžte na čokoľvek opýtať.

Áno, mam už vyše 4 mesiace, a rozprávam čo to ide. Som ukecaná ako babka na trhu, ale našťastie (žiaľ) mi nie je rozumieť. Mám 5,5kg, asi 65cm a stále sa tieto čísla zväčšujú. Mamina a tatino sa z toho tešia, aj keď tatino spomínal, že by bol rád, keby sa mu aspoň tá váha znižovala. Mne to nevadí, aspoň mám silného tatina a to je základ, no nie ? :)

Mamička sa o mňa stará cez deň, v noci, jednoducho stále (číťaj 24h denne). Musím povedať, že to zvláda na výbornú a to ešte pritom stíha aj domácnosť, keďže sa musí starať aj o ňu. Aj o svojich troch chlapov. V noci jej to uľahčujem ako len viem, budím sa 1, no dobre, niekedy 2x, ale to len na to aby som sa najedol (napil) z mliekárne.

Veď to som ja nevymyslel, že pritom mama musí vstávať, no nie ? Maminka ma stále kojí, čo je super ! Všetci to hovoria a všade sa to píše, že maminkine mliečko je pre mňa najlepšie. Ja si myslím, že pre mňa je najlepší mamin cecek. Aj tato ma už tak (niekedy) volá. Ale čo mám robiť, keď sa mi s ceckom v pusinke najlepšie zaspáva ? Nebojte sa, nebude to tak navždy. A viete čo ? Ja už papám aj iné veci ako mliečko !

V sobotu, 18. 4. (teda som mal 4 mesiace a 6 dní) som prvýkrát skúsil spapať niečo iné. Ale ste zvedaví, čo to bolo :) Tak hádajte… No jasné, zemiačik ! Mohli ste si ešte myslieť, že mrkvičku, ale to až trochu neskôr. Maminka mi uvarí zemiačik, pomačká vidličkou, zmieša s mliečkom a predstavte si, že ja to papám. Nespapám toho zatiaľ tak veľa, veď sa stále učím, ako na to.

Okrem papania som už aj niekoľko krát plával ! Ano plával, celkom sám ! Mama mi dala na krk také dojčenské koleso, ktoré mi zavadzalo a preto som nemohol vytvoriť nejaký rekord, ale nikto ma nedržal a sám som si vo vaničke kopkal. Veľmi sa mi to páči. Voda je super, no veď každý ju mal rád, hlavne keď bol malý, no nie ?

Minule som spomínal, že mi tato s mamou chcú spraviť pas. Tak si predstavte, že ho už (dávno) mám. To aby som mohol ísť do blízkeho Maďarska a Rakúska. A možno neskôr aj ďalej. V Maďarsku a Rakúsku som niekoľkokrát už bol. Veď stále chodíme von, oteplieva sa, ja viac vnímam okolie a tak si to všetci viac a viac užívame.

Tentokrát nepridám žiadne fotky, ale verte mi, že ich už mám aspoň tisíc (!). Ale aj tak ma najlepšie uvidíte naživo, keď ma prídete pozrieť :)

Do čítania

Váš Šimonko !

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *