Silvester 2014 / Nový rok 2015

Ahojte !

Tak je tu záver roka 2014 a ja zisťujem, že už som dlho nič nenapísal ! Idem to teda hneď napraviť a rozhodol som sa sem pridať po dlhom čase aj nejakú fotku, tak čítajte až do konca.

Odkedy som sem napísal naposledy, sa toho veľa zvláštneho neudialo. Všetko je v poriadku, stále papám / spinkám dookola, pridal som k tomu už aj nejaký hlas, takže dúfam, že už o mne vedia aj susedia. Aj keď ma mamina kŕmi tým najlepším mliečkom aké pre mňa môže existovať, aj tak sa mi moc nechce papať. V nemocnici so vraj spapal 480ml mliečka za deň, doma sa mi ledva darí spapať 300ml. Aj keď sa mamina aj ocko snažia ako sa len dá, mne sa chce hlavne spať :)

Vraj to ale nie je žiaden problém, všetko má svoj čas a ja papám čím ďalej viac a viac. Včera, 30. 12. 2014, keď som mal 18 dní, ma prišla pozrieť jedná milá teta. Volá sa MUDr. Šimovičová a bude to moja (detská) doktorka. Bola na mňa veľmi milá a všetko nejasné rodičom vysvetlila. Hneď som sa jej zapáčil a aj ona mne. Dokonca ma aj svoju web stránku – www.vasalekarka.sk čo ma zaujalo najviac. Budeme si teda neskôr možno dopisovať :)

Keďže toto je môj posledný príspevok v tomto roku, dovoľte, aby som zhrnul uplynulý rok 2014. Ako viete, pre mňa to bolo iba 19 dní v tomto roku a o to viac sa teším na ten ďalší rok, pretože ten bude aj pre mňa trvať celých 365 dní !

Prajem vám všetkým veľa veľa zdravíčka, šťastíčka a samozrejme verím, že sa budeme v tom ďaľšom roku vidieť čo najčastejšie a budeme si navzájom rozdávať úsmevy. Pretože to nás robí všetkých šťastných !

Ná záver teda ešte ta sľúbená fotografia

Ľúbi vás…

Váš Šimonko