Prvý mesiačik

Ahojte kamaráti !

Tak dnes sa vám musím pochváliť s ďalšou novinkou. Teda nie je to ani tak novinka (a hlavne všetci by ste to mali aj vedieť). No predsa to, že dnes mám už jeden celý mesiac !

Rastiem ako z vody, som zdravý a šťastný. Tato mi povedal, že aj oni s mamičkou sú veľmi šťastní, že ma majú. Inak v mojom živote to ide tak všetko dookola – papať/kakať/cikať/spinkať. A občas sa rozprávam s mamičkou a s ocinkom. Teda zatiaľ viacej s mamičkou, predsa len je pri každom mojom kŕmení. Často sa usmievam, nie len že by som stále plakal a rodičia sa nesťažujú ani na nedostatok spánku. Pravdou je, že to s maminkou niekedy potiahneme aj do 12tej (ona hovorí, že to preto lebo ideme takmer vždy spať až po polnoci :) ).

No dobre, ale naspäť k tomu môjmu sviatku. Môj tatino to zobral zodpovedne a išiel to samozrejme aj s kamarátmi zapiť už 2 dni dopredu. Maminku to “nahnevalo” (foto 1) – moja tvár je upravená v počítači ! Veď ja sa usmievam, maximálne si občas zívnem… :)

Keďže vonku sa mi veľmi páči, chceli sme ísť znova von. Napriek tomu, že je január, je vonku teplo, ale žiaľ veľmi fúka. To by vraj pre mňa nebolo dobré. Tak ma maminka s ocinom zobrali aspon na nákupy. Išli sme kúpiť plienky. Darmo im budem vysvetlovať, že zachvíľu ich už nebude treba… No ale pekne po poriadku.

Ako vždy ma vyparádili. Ocino znova šoféroval. Už cestou bolo vidieť krásny západ slnka, síce taký sídliskový (foto 2), ale znova dôkaz, že vždy, keď mám nejaký dôležitý deň, tak je vonku pekne. (Pre tých zábudlivých len pripomínam, že som sa narodil počas slnečného dňa !).

Išli sme do Auparku, a to som bol medzi toľkými ľuďmi prvýkrát. Nebojte sa, ani ja som sa nebál. Ako vždy som tento čas (v kočíku) prespal a tak mi nič nevadilo. Snáď iba to, keď ma niekto chválil, aký som pekný a ja som to nepočul (ocino mi neskôr povedal). Trošku sme sa prešli aj nejakými obchodmi a stihli čo to (pre maminku) nakúpiť (foto 3).

Ja mám na oblečenie všetko čo potrebujem, a tak som si len nejaké veci vyskúšal (samozrejme počas spánku) – foto 4. Maminka stihla vyskúšať aj nakúpiť viac (foto 5), ale nebojte sa, vôbec nie je nákupná maniačka, len sa v poslednej dobe nikam nedostala, keďže musí byť stále pri mne.

Stihli sme sa aj najesť a neskôr sme si na chvíľu sadli v McDonalde. To ako tam nakupujem, môžete vidieť na fotke číslo 6 :) Nebojte sa, rodičia jedli inde, ja papám (aj pijem) stále iba mliečko od maminky, stále viac a viac, iba sme tam kúpili tatinovi džús (foto 7) a maminke malinovú zmrzlinku.

Stavím sa, že už aj vy ste zabudli na to, že sme vlastne išli kúpiť plienky :) Áno, tie sme neskôr kúpili po ceste domov v Bille, majú tam na ne akciu, keby ste potrebovali. Ocko večer vymenil džús za pivo (foto 8), aby oslava mojho prvého mesiaca bola naozaj dokonalá. Mamička sa tiež pridala a dala si tmavé pivo, nebojte sa, naozaj len málinko (foto 9).

A čo vy, ako ste oslavovali váš prvý mesiac vy ? Nepamätáte si ? Nevadí, ani ja si to asi nebudem pamätať, ale raz sa teším, keď si toto budem čítať.

Myslí na vás…

Váš Šimonko

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *